(4 hlasů, průměr: 8,50 z 10)
Loading...

Dopis starý 2000 let který se datuje z roku 27 po Kristu, je adresován Ježíši.

2000-let-stary-dopis-pro-Jezise

Odesilatel:
Ministerstvo práce a zaměstnanosti, odbor lidských zdrojů,
Datum: Jeruzalém, rok 27
Adresováno:
Rabimu Ježíši, synu Josefa, tesařská dílna, Narazet,

 

Věc:
Vaše žádost o prostudování životopisů.

 

Vážený rabi,
děkujeme Vám, že jste nám svěřil životopisy dvanácti mužů, které jste si vybral pro řídící pozice ve Vaší nové organizaci. Všichni byli ochotni podstoupit řadu důkladných testů, které jsme jim nabídli. Je nám potěšením, že vám můžeme sdělit zjištěné výsledky.

Výsledky testů podrobně vyhodnotil počítač. Každý kandidát také absolvoval důvěrný osobní pohovor s naším psychologem a poradcem pro oblast osobních schopností. A také se dvěma odborníky na slovní projev.

Náš tým odborníků dospěl k závěru, že většině vašich kandidátů schází zkušenosti, potřebné vzdělání a schopnosti pro projekt, který zamýšlíte začít. Nemají ponětí o týmové spolupráci, což je zásadně důležité. Doporučujeme Vám, abyste hledal dále, dokud nenajdete spolupracovníky s potřebnými manažerskými zkušenostmi, komunikačními schopnostmi, charismatem pro jednání s davy, kteří již v minulosti prokázali svou způsobilost.

Dále uvádíme stručné charakteristiky kontaktovaných osob:

Šimon Petr je nestálý. Podléhá náladám a je velmi domýšlivý.

Ondřej. Petrův bratr. Přestože jeho jméno znamená mužný, nemá předpoklady zastávat odpovědné postavení. Je to slaboch, který se drží spíše v ústraní.

Jakuba a Jan, synové Zebedeovi. Upřednostňují osobní zájmy před zájmy společnými. Oba jsou egocentričtí.

Tomáš Tidymos má silný sklon vyvolávat diskuse, což může jen brzdit pracovní nasazení celého vašeho týmu. Pochybuje o všem, co neviděl na vlastní oči.

Matouš. Považujeme za svou povinnost sdělit vám, že Matouš figuruje na černé listině podezřelých jeruzalémské rady pro poctivost v podnikání.

Jakub, syn Alfeův. podobně jako Tadeáš má výrazné sklony k radikalismu a navíc, což je ještě závažnější, oba mají podle psychologických kritérií zvýšenou náklonnost k depresím.

Nicméně jeden z vašich kandidátů projevuje slibný potenciál. Je schopný a nápaditý, dobře vychází s lidmi, má obchodního ducha a kontakty na vysokých místech. Tohoto příjemného mladého muže, Jidáše Iškariotského, vám doporučujeme jako hlavního ekonoma a vašeho prvního asistenta. Je to člověk motivovaný, ambiciozní a nebojí se zodpovědnosti.

K ostatním kandidátům nepovažujeme za potřebné se vyjadřovat. Doufáme, rabi Ježíši, že náš podrobný rozbor realizovaných testů Vám pomůže vyvodit potřebné závěry a případně vyhledat jiné kandidáty. Přejeme vám mnoho úspěchů ve Vašem novém projektu.

 

Vážený rabi, jsme vám stále k službám.

 

V dokonalé úctě Ašaj Amoj, ředitel odboru lidských zdrojů

(4 hlasů, průměr: 8,50 z 10)
Loading...